Класичний ранковий сніданок : два яйця (обери як приготувати), зелений салат, сир гауда, вершкове масло, свіжоспечений круасан. Обирай нижче, що бажаєш додати для неповторного смаку( креветки, лосось с/ с або шинку)
Ранковий свіжоспечений круасан з крем сиром, шинкою, яйцем пашот та сирним соусом. Подаємо з міксом салату.
Цільнозернова вівсянка, готується на воді з додаванням грибів: глив та печериць, трюфельної пасти, вершкового масла, пармезану. Подаємо з яйцем пашот, хрустким беконом, зеленою олією та кешью.
Некласична шакшука з салямі Чорізо та з трьома яйцями. Готуємо з болгарським перцем, цибулею, томатами пелаті, коріандром та свіжою кінзою. Подаємо з хлібом бріош.
яєчня з 2-х яєць з ковбасками, беконом, печерицями, гливами,смаженою картоплею та маринованим огірком. Подаємо з хлібом бріош та сирним соусом.
Домашні млинці з лососем власного посолу, крем-сиром, авокадо та вареним яйцем
хліб бріош, крем-сир, руккола, дуже смачний гуакамоле (авокадо,цибуля ріпчаста,сік лимону, томат свіжий,томат в'ялений, оливкова олія), сирний соус на основі чедеру, свіжозварені яйця пашот, кунжут.
Ліниві варенички з мінімальною кількістю борошна, сметана, ягідне кюлі, лимонна цедра, карамельний крамбл.
Вівсянка цільна, молоко, масло вершкове, яблуко карамелізоване, сезонні фрукти, мед,мигдальні пластівці, соус ягідний, м'ята, цукор.
Домашні налиснички з сиром із золотистою скоринкою. Подаємо з ягідним кюлі, грецьким йогуртом та посипаємо штрейзелем.
ніжні сирнички з фермерського сиру, сметана, борошно, цукор, мигдальні пластівці,грецький йогурт, ягідне кюлі або карамель на вибір.