Хліб домашній, авокадо-мус з крем-сиром, томат коктейльний, свіжий огірок, лосось власного посолу, пармезан, руккола, бальзамік.
Хліб домашній, крем-сир каліфорнія, авокадо, томати свіжі та в'ялені, пармезан, соус Песто, руккола.
Хумус власного виробництва зі смаженим хрустким баклажаном,болгарським перцем та свіжим огірком. Овочі заправляємо солодким чилі з додаванням часнику, соєвого соусу, меду та кунжутної олії. Подаємо з кінзою, кунжутом та білим домашнім хлібом.
Філе стегна куряче в хрусткій паніровці з соусами блю чіз та барбекю.
прошутто, сир блакитний,крем-сир каліфорнія, груша, руккола, олія оливкова. Подаємо з пармезаном, шпинатом та полуничним кюлі.
Грушево-яблучне пюре з апельсиновою заправкою, тонко нарізане прошутто, томати коктейльні, фета, пармезан, трюфельна олія, руккола, полуниця, кешью з копченою паприкою та зелена олія.
Свіжа теляча вирізка, огірок маринований, анчоуси, каперси, вустерський соус, синя цибуля, оливкова олія, гірчиця. Подаємо зі смаженими гливами, трюфельним крем-сиром та домашнім хлібом на грилі.
Наваристий курячий бульйон подаємо з курячим філе стегна,яйцем, зеленню та домашнім хлібом.
Готуємо на домашньому бульйоні зі свинини, подаємо зі сметаною, генеральським салом, темним хлібом з насінням та зеленою цибулею.
Запечені чебуреки з телятиною з листкового тіста (телятина, кінза, цибуля). Подаємо з насиченим курячим бульйоном.
Айсберг та мікс салату заправляємо медово-гірчичним соусом, томат коктейльний, креветки, авокадо, кешью з копченою паприкою, пармезан, соус унагі.
Запечений фермерський буряк з медом на подушці з крем-сиру, фети, йогурту, олії трюфельної та оливок, з рукколою, горіховим та медово-гірчичним соусами.
Смажений хрусткий баклажан в соєво-солодкому соусі чилі зі свіжими овочами: томат коктейльний, огірок свіжий, цибуля синя,перець болгарський, кіноа.Заправляємо овочі червоним соусом та подаємо з сиром фета, рукколою та горішками.
Айсберг та мікс салатів заправляємо білим соусом, томат коктейльний,яйця курячі,грінки з часником, куряча грудинка, вершковий соус, пармезан, соус унагі.
Айсберг та мікс салату заправляємо оливковою олією та бальзамічним оцетом, лосось власного посолу, крем-сир, оливки, томат коктейльний, авокадо, пармезан, соус унагі.
пательня з телячою котлетою зі смаженим яйцем та чеддером, з картоплею, грибами та карамелізованою цибулькою, посипаємо зеленню.
пательня зі смаженою картоплею, курочкою, болгарським перцем, цибулькою та грибами у вершковому соусі, посипаємо зеленню.
rigatoni з твердих сортів, телятина, бекон,часник, цибуля, томати коктейльні, паприка копчена, базилік сушений, перець чорний, соус томатний з пармезаном та жовтками.
спагетті з твердих сортів, вершковий та соєвий соуси, шпинат свіжий, креветки, в'ялені томати, італійські трави, пармезан
Спагетті з твердих сортів, вершковий та соєвий соуси, печериці, куряче філе, пармезан.
Смажений рис басматі з цибулею, морквою, перцем болгарським, креветками, часником, імбирем, яйцем, олією кунжутною, соусом чилі гарлік та устричним, посипаний кунжутом, кінзою та зеленою цибулею.
Смажений рис басматі з цибулею, морквою, перцем болгарським, куркою, часником, імбирем, яйцем, олією кунжутною, соусом чилі гарлік та унагі, посипаний кунжутом, кінзою та зеленою цибулею.
Котлета з телятини, булочка бріош, соус білий, соус червоний, чеддер, помідор, айсберг,огірок маринований, цибуля синя. Подаємо з картоплею фрі та кетчупом.
Велика порція курячих крилець в паніровці в трьох соусах: медово-гірчичному соусі, теріякі та барбекю. Подаємо з картоплею фрі🍟
Курячі котлетки з картопляним пюре з зеленою олією, подаємо з міксом салатів,томатом коктейльним, свіжим огірком. Салат заправляємо оливковою олією та бальзаміком.
Стейк зі свинини зі смаженою картоплею по-селянські з цибулею. Подаємо зі свіжими овочами, зеленню, східним соусом та свіжоспеченою фокачею.
Куряче філе з картопляним пюре, печериці, томати свіжі, томати в’ялені, оливки в соусі на основі білого вина та вершкового масла з пармезаном.
Запіканка з курочкою, картоплею, грибами, цибулею, трюфельним вершковим соусом та сирами гауда і пармезан.
Ніжна теляча вирізка, маринад з коріандром, подаємо з картопляним пюре з карамелізованою цибулею, рукколою, кунжутом та кінзою.
Запіканка з червоною рибою, картоплею, цибулею, грибами, трюфельним вершковим соусом та сирами гауда і пармезан.
Запечений рибний рол з тіста філо з морським окунем, картоплею, грибами, цибулею, соусом териякі, трюфельною пастою та пармезаном. Подаємо з міксом салату та горіхами кешью
Смажений морський окунь на подушці з томатної сальси (томат коктейльний, перець болгарський, томат в‘ялений, кінза, синя цибуля)
Фалафель власного виробництва (нут, кінза, зіра, морква, цибуля, часник) на подушці з картопляного пюре, з томатом в'яленим, гливою, цибулею, часником, соусом червоним, зі шпинатом, зеленню та сиром пармезан.
Веганська котлета по-київськи( текстурований рослинний білок (пшеничний, гороховий), олія соняшникова, білок бобовий, білок гороховий, веганське масло, зелень, крохмаль пшеничний, панірувальні сухарі пшеничні) подаємо з картопляним пюре з цибулею та вершково-грибним трюфельним соусом з горіхом Пекан та зеленою олією.
Смажена картопля фрі, подаємо з кетчупом та копченою паприкою.
Смажена картопля по-селянськи. Подаємо з часником, зеленню та вершковим маслом.
Перець болгарський, баклажан,печериця,томат, цибуля синя.
картопля, масло вершкове, молоко
фалафель, печериця,соус білий, соус червоний, соус горіховий, цибуля ріпчаста, цибуля синя, томати, бальзамік,пармезан, моцарелла двох видів.
фалафель,печериця,соус білий, соус червоний, соус горіховий, цибуля ріпчаста, цибуля синя, томати, бальзамік,пармезан, моцарелла двох видів.
соус білий, сир пармезан, сулугуні, гауда, моцарелла двох видів.
соус білий, сир пармезан, сулугуні, гауда, моцарелла двох видів.
соус білий, соус червоний, салямі Наполі, шинка, мисливські ковбаски, томати, печериці, оливки, огірок маринований, моцарелла двох видів.
соус білий, соус червоний, салямі Наполі, шинка, мисливські ковбаски, томати, печериці, оливки, огірок маринований, моцарелла двох видів.
соус білий, соус червоний, куряча грудинка, шинка, печериці, оливки, моцарелла двох видів, мікс салатів.
соус білий, соус червоний, куряча грудинка, шинка, печериці, оливки, моцарелла двох видів, мікс салатів.
соус білий, соус червоний, томати, соус песто, моцарелла двох видів, пармезан, руккола.
соус білий, соус червоний, томати, соус песто, моцарелла двох видів, пармезан, руккола.
Дуже ніжний бісквіт з прошарком солоної карамелі з горішками та сирним кремом
тісто, цукор тростинний, масло вершкове, горіх пекан, солона карамель, кориця
медівник власного виробництва з прошарком полуничного кюлі
молоко, вершки, какао, сухе молоко, кукурудзяний крохмаль, цукор
молоко, вершки, сухе молоко, кукурудзяний крохмаль, цукор
темний/ світлий
гостра/ негостра
Робочий час