Секція “МЕНЮ🍴” наразі недоступна для замовлення.
Майже класичний олів'є з картоплею, морквою, горошком, маринованим огірком, запеченою курочкою, яйцем та ікрою Тобіко. Заправляємо майонезом.
святкові млинці з крем-сиром та слабосоленим лососем власного посолу, подаємо з ікрою Тобіко✨
паштет з курячої печінки власного виробництва (печінка, морква, цибуля, вершкове масло), подаємо з полуничним кюлі та хлібом бріош.
🔗Запечений м'ясний рулет з грибами та беконом 900г 🔗Домашня ковбаска 300г 🔗Олів'є з запеченою курочкою 650г 🔗Шуба з лососем 800г 🔗Печінковий паштет з полуничним компоте 450г 🔗Святковий пиріг з куркою та грибами 1200г 🔗Млинці з лососем та ікрою Тобіко 380г 🔗Торт "Медівник з полуницею" 600г 🔗Ягідний компот 1л 📍Замовляйте онлайн або за телефоном: 096 87 37 267 на 25 та 30, 31грудня 🎄Передзамовлення: 🍾на 25.12 приймаємо до 22.12 🍾на 31.12 приймаємо до 28.12 Обирайте: ❄️Самовивіз з Ресторації К2, Дніпровська Набережна 18Б; ❄️Доставка по ЖК Seven - безкоштовно; ❄️Доставка по Позняках, Осокорках та Харківському районах - 100-150₴(в залежності від адреси); ❄️Доставка у інші райони здійснюється на таксі за рахунок гостя. Смачних свят! 🎁⛄️
Дріжджове тісто, запечена курочка, гриби печериці, карамелізована цибуля, моцарелла
Хумус власного виробництва зі смаженим хрустким баклажаном,болгарським перцем та свіжим огірком. Овочі заправляємо солодким чилі з додаванням часнику, соєвого соусу, меду та кунжутної олії. Подаємо з кінзою, кунжутом та білим домашнім хлібом.
Хліб домашній, крем-сир каліфорнія, авокадо, томати свіжі та в'ялені, пармезан, соус Песто, руккола.
Хліб домашній, авокадо-мус з крем-сиром, томат коктейльний, свіжий огірок, лосось власного посолу, пармезан, руккола, бальзамік.
Свіжа теляча вирізка, огірок маринований, анчоуси, каперси, вустерський соус, синя цибуля, оливкова олія, гірчиця. Подаємо зі смаженими гливами, трюфельним крем-сиром та домашнім хлібом на грилі.
Філе стегна куряче в хрусткій паніровці з соусами блю чіз та барбекю.
Підсушені кешью з копченою паприкою
Айсберг та мікс салатів заправляємо білим соусом, томат коктейльний,яйця курячі,грінки з часником, куряча грудинка, вершковий соус, пармезан, соус унагі.
Айсберг та мікс салату заправляємо медово-гірчичним соусом, томат коктейльний, креветки, авокадо, кешью з копченою паприкою, пармезан, соус унагі.
Айсберг та мікс салату заправляємо оливковою олією та бальзамічним оцетом, лосось власного посолу, крем-сир, оливки, томат коктейльний, авокадо, пармезан, соус унагі.
Смажений хрусткий баклажан в соєво-солодкому соусі чилі зі свіжими овочами: томат коктейльний, огірок свіжий, цибуля синя,перець болгарський, кіноа.Заправляємо овочі червоним соусом та подаємо з сиром фета, рукколою та горішками.
Запечений фермерський буряк з медом на подушці з крем-сиру, фети, йогурту, олії трюфельної та оливок, з рукколою, горіховим та медово-гірчичним соусами.
Білий гриб, глива, печериця, цибуля ріпчаста, олія соняшникова, вершки,масло вершкове, сіль, чорний перець. Подаємо з білим хлібом та трюфельною олією.
Готуємо на домашньому бульйоні зі свинини, подаємо зі сметаною, генеральським салом, темним хлібом з насінням та зеленою цибулею.
Наваристий курячий бульйон подаємо з курячим філе стегна,яйцем, зеленню та домашнім хлібом.
Запечені чебуреки з телятиною з листкового тіста (телятина, кінза, цибуля). Подаємо з насиченим курячим бульйоном.
Куряче філе у паніровці, всередині з сиром чеддер з картопляно-морквяним пюре та грильованим маринованим перцем
домашні вареники з картоплею та грибами, подаємо у трюфельно-вершковому соусі з гливами та печерицями.
домашні вареники зі свининою у цибулевому кремі, посипаємо цибулевим кранчем.
пательня зі смаженою картоплею, курочкою, болгарським перцем, цибулькою та грибами у вершковому соусі, посипаємо зеленню.
пательня з телячою котлетою зі смаженим яйцем та чеддером, з картоплею, грибами та карамелізованою цибулькою, посипаємо зеленню.
спагетті з твердих сортів, вершковий та соєвий соуси, шпинат свіжий, креветки, в'ялені томати, італійські трави, пармезан
Спагетті з твердих сортів, вершковий та соєвий соуси, печериці, куряче філе, пармезан.
Смажений рис басматі з цибулею, морквою, перцем болгарським, куркою, часником, імбирем, яйцем, олією кунжутною, соусом чилі гарлік та унагі, посипаний кунжутом, кінзою та зеленою цибулею.
Смажений рис басматі з цибулею, морквою, перцем болгарським, креветками, часником, імбирем, яйцем, олією кунжутною, соусом чилі гарлік та устричним, посипаний кунжутом, кінзою та зеленою цибулею.
Велика порція курячих крилець в паніровці в трьох соусах: медово-гірчичному соусі, теріякі та барбекю. Подаємо з картоплею фрі🍟
Котлета з телятини, булочка бріош, соус білий, соус червоний, чеддер, помідор, айсберг,огірок маринований, цибуля синя. Подаємо з картоплею фрі та кетчупом.
Курячі котлетки з картопляним пюре з зеленою олією, подаємо з міксом салатів,томатом коктейльним, свіжим огірком. Салат заправляємо оливковою олією та бальзаміком.
Куряче філе з картопляним пюре, печериці, томати свіжі, томати в’ялені, оливки в соусі на основі білого вина та вершкового масла з пармезаном.
Стейк зі свинини зі смаженою картоплею по-селянські з цибулею. Подаємо зі свіжими овочами, зеленню, східним соусом та свіжоспеченою фокачею.
Ніжна теляча вирізка, маринад з коріандром, подаємо з картопляним пюре з карамелізованою цибулею, рукколою, кунжутом та кінзою.
класичне, смачне поєднання дерунів з хрустким беконом та вершково-грибним соусом
Смажена картопля фрі, подаємо з кетчупом та копченою паприкою.
Смажена картопля по-селянськи. Подаємо з часником, зеленню та вершковим маслом.
картопля, масло вершкове, молоко
соус білий, сир пармезан, сулугуні, гауда, моцарелла двох видів.
соус білий, сир пармезан, сулугуні, гауда, моцарелла двох видів.
соус білий, соус червоний, салямі Наполі, шинка, мисливські ковбаски, томати, печериці, оливки, огірок маринований, моцарелла двох видів.
соус білий, соус червоний, салямі Наполі, шинка, мисливські ковбаски, томати, печериці, оливки, огірок маринований, моцарелла двох видів.
соус білий, соус червоний, куряча грудинка, шинка, печериці, оливки, моцарелла двох видів, мікс салатів.
соус білий, соус червоний, куряча грудинка, шинка, печериці, оливки, моцарелла двох видів, мікс салатів.
соус білий, соус червоний, томати, соус песто, моцарелла двох видів, пармезан, руккола.
соус білий, соус червоний, томати, соус песто, моцарелла двох видів, пармезан, руккола.
тісто, цукор тростинний, масло вершкове, горіх пекан, солона карамель, кориця
медівник власного виробництва з прошарком полуничного кюлі
темний/ світлий
гостра/ негостра